Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Πέτρος Ιακωβίδης – «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)»

 


Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας δίνει ρυθμό με τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική οικογένεια, την Panik Records και έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.


Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και με ξεχωριστό μήνυμα music video, το οποίο βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και μετρά 1 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες


Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, με σκηνοθέτες τους Steven Airth και Spiro Kapsili. Στο video, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, δίνει το σύνθημα και, μέσα από το νέο του hit single μας μεταφέρει την ιστορία ενός έρωτα που ανθίζει και ταυτόχρονα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: ότι η μουσική, όπως και η αγάπη, ενώνει όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση.


Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», σε μουσική του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Apon, είναι μία μουσική έκπληξη, ένα τραγούδι – πρόταση που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά μουσικά είδη και, με στοιχεία από την πλούσια ελληνική και τη βαλκανική μουσική παράδοση, δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό hit.


Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνονται sold out.


Δείτε το music video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου