Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

"MILLI VANILLI (35TH ANNIVERSARY)". Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ POP ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

 


 Η PANIK RECORDS
KAI H SONY MUSIC ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ
‘THE BEST OF MILLI VANILLI
(35TH ANNIVERSARY)’


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 Ύστερα από 35 χρόνια, το pop φαινόμενο Milli Vanilli, κυκλοφορεί την απόλυτη συλλογή “The Best of Milli Vanilli (35th Anniversary)” μέσω της Panik Records/Sony Music.

Η μοναδική αυτή συλλογή υπόσχεται μια αναδρομή στο χρόνο για τους θαυμαστές τους, με επιτυχίες που χάραξαν τα εφηβικά μας χρόνια όπως "Girl You Know It's True", "Blame It On the Rain", "I'm Gonna Miss You" και “Baby Don’t Forget My Number” μεταξύ άλλων. Όλες αυτές οι επιτυχίες ακόμη τραγουδιούνται από το κοινό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την επιρροή τους.



Οι Milli Vanilli ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή group στα τέλη των 80s με αρχές των 90s, πουλώντας με το debut “All Or Nothing” περισσότερα από 8 εκατομμύρια παγκοσμίως. Η πρώτη τους επιτυχία, "Girl, You Know It's True”, μετέτρεψε τα δύο αγόρια, Rob Pilatus και Fab Morvan, σε pop superstars που αγαπήθηκαν από τους κριτικούς και το κοινό. 

Το 1990, το duo κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορία "Best New Artist", το οποίο μετά επιστράφηκε στην ακαδημία, καθώς έγινε γνωστό πως ο Rob Pilatus και ο Fab Morvan, δεν τραγούδησαν ποτέ πραγματικά στο τραγούδι. Tο group δημιουργήθηκε από τον παραγωγό Frank Farian, ο οποίος είχε σχηματίσει και τους Boney M., La Bouche και No Mercy. Tο σκάνδαλο έκανε τον γύρο του κόσμου και το duo διαλύθηκε. Ωστόσο, η μουσική του ακόμη παραμένει ζωντανή. 

Το "The Best of Milli Vanilli (35th Anniversary)” θα είναι διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου, σε κασέτα, βινύλιο, CD και ψηφιακά.




TRACKLIST

1. Girl, You Know It's True 
2. Baby Don't Forget My Number 
3. Blame It on the Rain 
4. I’m Gonna Miss You 
5. Keep on Running 
6. All or Nothing
7. Can't You Feel My Love 
8. Dream to Remember 
9. Ma Baker 
10. Hush 
11. Money 
12. Is It Love 
13. More Than You'll Ever Know 
14. Take It as It Comes 
15. Girl, I'm Gonna Miss You (US Single Version) 
16. Girl, You Know It's True (US Single Version) 
17. Baby Don't Forget My Number (Radio Mix) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου