Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο 51χρονος ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ και οι κόρες του

 

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Κρίστιαν Όλιβερ, 51 ετών, που συμμετείχε στις ταινίες Ιντιάνα Τζόουνς και Speed Racer βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική μαζί με τις δύο του κόρες 10 και 12 ετών. Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα νερά ανοιχτά της Bequia, που ανήκει στο Σεν Βίνσεντ, ένα νησί της Καραϊβίκης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail νεκρός από τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανασύρθηκε και ο πιλότος.

Συμμετείχε στην τελευταία ταινία του Indiana Jones

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε μεγάλες ταινίες όπως το Speed Racer και το Valkyrie και πρόσφατα συμμετείχε στην τελευταία ταινία του Indiana Jones.

Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ ήταν και η μακρόχρονη συμμετοχή του στο «Saved by the Bell: The New Class» το 1995. Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι «Medal of Honor: Above and Beyond».

Ο Όλιβερ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Forever Hold Your Peace», της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και μόλις γύρισε τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας, Νικ Λάιον, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία την τελευταία μέρα των γυρισμάτων τους λέγοντας: «Μιλούσαμε για την παραγωγή μιας ταινίας μαζί για χρόνια και τελικά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ που είσαι σπουδαίος συνάδελφος, ηθοποιός και φίλος». Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, έφτασε με τις κόρες του στην Καραϊβική στις 26 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου