Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε στο Mylos Club Thessaloniki

 


“DUETS”

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Mylos Club Thessaloniki

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται για δεύτερη χρονιά στο Mylos Club Thessaloniki, με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μια μοναδική βραδιά με ποτό, μουσική και ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς!

Με χορευτική διάθεση, μας θυμίζουν κάθε φορά πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές.

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με την χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία της, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε.


Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων πετυχημένου συγκροτήματος.

Η συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο DUETS, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της!

Τον Φεβρουάριο του 2023 μας παρουσίασαν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία, κυκλοφορώντας το single «Άκου τη Ζωή» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους fan, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους «ΝΤΟΥΕΤΟ», που πρόκειται να κυκλοφορήσει...

Η Ευρυδίκη ανέκαθεν μουσικά ανήσυχη και αστείρευτη, κυκλοφόρησε μόλις το νέο της πολυσυλλεκτικό album με τίτλο «ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ», το οποίο περιέχει «τρανταχτές» συνεργασίες, με θρυλικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ οι Μπλε μας επιφύλαξαν μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη κυκλοφορώντας μόλις το νέο τους single με τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στο Mylos Club Thessaloniki.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Mylos Club Thessaloniki - Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21:00 - ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό των ατόμων της κράτησης.

•ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Όρθιων: 13€

Καθημένων (πλατεία Β -εξώστης): 17€

Καθημένων (πλατεία Α): 20€

Παρακαλούμε -απαραίτητα- μετά την αγορά του εισιτηρίου καθημένων, να μας ενημερώσετε για την κράτηση σας και των αριθμό ατόμων του τραπεζίου σας.

 Ελάχιστη Κατανάλωση Καθημένων στο τραπέζι: 10€ ανά άτομο

(Ενδεικτικές Τιμές καταλόγου χώρου: •μπίρα-από 5.00€/ •κρασί-6.00€/ •ποτό-από 8.00€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου